Prishtine - Ferizaj dhe Anasjelltas

Me marrëveshje

Shpërndaje:

Ofrojme transportin e udhetarve nga Prishtina ne Ferizaj si dhe anasjelltas, per me shume info ju lutem na kontaktoni ne numrin e telefonit

049 135 791