Ofrojmë transport ne gjithe Kosoven

Me marrëveshje

Shpërndaje:

▪️ Bëjmë transport, bartje të: ⬇️

• materialeve punuese
• mobiljeve të shtepisë, banesave
• inventarëve të lokaleve
• dyërve dhe dritareve
• produkteve ushqimore
• kozmetikë me shumicë ose pakicë
• rroba me shumicë ose pakicë
• pjesëve të automjeteve, makinave
• motoçikletave mbi ose nën 50cc
• veglave ndertimore, etj.
• mbeturinave (vetëm të paketuara)

⚠️ Gjitha kto apo të ndryshme, pesha e lejuar që do të bartet është 500kg max. ⚠️

Gjithashtu bëjmë bashkpunim për porosi të ndryshme më orarë të, ose pa caktuar ✏️📔

Ju mirëpresim në çdo kohë

Preferohët të caktoni një mini-termin të paktën 4-5 orë më herët
(Çmimi sipas marrëveshjes)

Numri i kontaktit: +383 49 448 657
Viber + Whatsapp ☎️📞 sh.hasanaj123@gmail.com 📧
~ Transport Pejë • rruga: Adem Jashari, Pejë 🚛