Oferta pune
Shes/Ofroj: SPECIALIST SIGURIE / MARITIME SECURITY
Google
Shitėsi: Europe Agency
Google
Numri i telefonit: 00355692093800
Google
Vendi: Lindje E Mesme
Google
Data: 11.01.2013
Google
Kontakto shitėsin Kontakto shitėsin
Google
Google
SPECIALIST SIGURIE / MARITIME SECURITY
Shiqo më shumë fotografi

SPECIALIST SIGURIE / MARITIME SECURITY
SPECIALIST SIGURIE / MARITIME SECURITY
Europe Agency, ne vijemsine e vendeve vakante te punes per muajin Janar - Shkurt 2013, prezanton vendet vakante ne pozicionin Specialist Sigurie/Maritime Security ne Lindjen e Mesme.Kriteri:
Te jete njohes i mire i gjuhes angleze.
Te kete eksperience te meparshme ne fushen e sigurise, prioritet kane aplikantet me background ushtarak ose policor.
Te jene te gatshem per te punuar ne grup.
Te jene te moshes 23-40 Vjec.

Kontrata:

Ofrohet kontrate pune 6 Mujore me mundesi rinovimi. Rinovimi i kontrates do te varet nga performanca qe ju do te keni.

Pagesa: 2000$ neto ne Muaj

Punedhenesi mbulon:
1. Akomodimin gjate gjithe kohezgjatjes se kontrates se punes.
2. Ushqimin dhe sherbimet e lavanterise pergjate gjithe kohezgjatjes se kontrates.
3. Siguracione shendetesore dhe taksa te paguara.
4. Bileten e avionit vajtje-ardhje per nje here ne vit.
5. Koston e trajnimit ne Shqiperi.

Nxitoni...
Vendet jane te limituara...

Per te aplikuar dergonji nje CV me foto ne anglisht me subjekt "Specialist Sigurie / Maritime Security" ne adresen recruitment@europeagency.al
Emri i juaj:
Emaili i juaj:
€
<< kthehu

© 2002 - 2021 Tregu.biz
Vendi ku tregu vjen te ju!