Lokale
Shes/Ofroj: Shes dhe jap me qira
Google
Shitėsi: Zjarr Gashi
Google
Numri i telefonit: 044945482
Google
Vendi: Prishtin
Google
Data: 23.12.2010
Google
Kontakto shitėsin Kontakto shitėsin
Google
Google

Shes dhe jap me qira
shesh ose jap me qira lokalin ne lagjen arberia afer pandores lokali gjendet ne katin perdhes dhe ka parkingun e vet nr tel 044945482
Emri i juaj:
Emaili i juaj:
€
<< kthehu

© 2002 - 2021 Tregu.biz
Vendi ku tregu vjen te ju!