Tė ndryshme
Shes/Ofroj: Shes barnat NeouroAid pėr mjekimin e ...
Google
Qmimi: € 300
Google
Shitėsi: Sami Shamolli
Google
Numri i telefonit: 044 876 103
Google
Vendi: Prishtinė
Google
Data: 11.06.2010
Google
Kontakto shitėsin Kontakto shitėsin
Google
Google
Shes barnat NeouroAid pėr mjekimin e paralizės nga Infarkti (Pika) nė Tru

Shes barnat NeouroAid pėr mjekimin e paralizės nga Infarkti (Pika) nė Tru
Shiten barnat NeuroAid për rikthimin e funksioneve (gjymtyrëve) të
paralizuara nga Infarkti (Pika) në tru. Janë gjithsej 7 kuti me nga
36 kapsula secila, dhe janë importuar nga Singapori.
E mjekojnë dhe shpejtojnë rehabilitimin e pacientëve që kanë patur Pikë në Tru, pra i rikthejnë funksionet e humbura neourologjike, motorike dhe kognitive, si: të pamurit, të ecurit, të folurit, drejtëpeshimin dhe të vrapuarit.
Për tu bindur edhe ju vet, ju lutem vizitoni web-faqen: neoroaid.com
dhe do te kuptoni me shume rreth ketyre barnave!!!
Emri i juaj:
Emaili i juaj:
€
<< kthehu

© 2002 - 2021 Tregu.biz
Vendi ku tregu vjen te ju!