Prodhimtari
Shes/Ofroj: DPZ Beha - N
Google
Shitėsi: Aliriza Hasku
Google
Numri i telefonit: +377 44 204 436
Google
Vendi: Rahovec - Kosov
Google
Data: 03.03.2008
Google
Kontakto shitėsin Kontakto shitėsin
Google
Google
DPZ  Beha - N
Shiqo më shumë fotografi

DPZ Beha - N
Prodhojme dhe ofrojme fuçi te drurit per deponimin dhe ruajtjen e veres dhe rakise. Fuçite jane nga druri i Bungut dhe jane me madhesi prej  10  20  30  50  100  200   (225)  300 500 lit.
Emri i juaj:
Emaili i juaj:
€
Oferta Emri Me datën
€ ???? Muharremi 10 Litra 5 Copa 15.10.2008
<< kthehu

© 2002 - 2021 Tregu.biz
Vendi ku tregu vjen te ju!