Oferta biznesi
Shes/Ofroj: Cigare Elektronike
Google
Shitėsi: Cigarja Elektronike
Google
Numri i telefonit: + 377 44 218550
Google
Vendi: Prishtin
Google
Data: 24.02.2008
Google
Kontakto shitėsin Kontakto shitėsin
Google
Google
Cigare Elektronike
Shiqo më shumë fotografi

Cigare Elektronike

Kërkojmë distributorë për qytete të Ndrsyshme të kosovës dhe Shqipërisë. 

“Cigarja Elektronike” është produkt jo i ndezshëm por me efekte simulimi të ngjashme me cigaren e zakonshme. Mund të plotëson nevojat e duhan pirësve dhe ta kënaqë varësinë e pirjes së duhanit duke i bërë ata të ndjehen të lumtur dhe të relaksuar me qëllim të lehtësimit të vuajtjeve nga ndërprerja e pirjes së duhanit.
“Cigarja Elektronike” dallon nga cigarja e zakonshme p.sh:
1.        Nuk përmban katran apo substanca tjera kancerogjene të dëmshme për organizmin;
2.        Jo e ndezshme, pa rrezikun e substancave të ndryshme kimike që prodhohen nga cigarja e zakonshme si monoksidi i karbonit etj;
3.        Jo e dëmshme për veten dhe për të tjerët dhe nuk e ndot ambientin përreth, pa rrezikun e duhanpirjes pasive
4.        Mund të përdoret në shumicën e hapësirave publike ku është e ndaluar duhani, pa rrezik të fshehur nga ndonjë aksident zjarri.
5.        U ndihmon duhanpirësve që ta ndërpresin pirjen e duhanit pa mundim
Emri i juaj:
Emaili i juaj:
€
Oferta Emri Me datën
€ 30 e Agron 04.04.2009
€ 1 Dritero Decani 09.02.2009
<< kthehu

© 2002 - 2021 Tregu.biz
Vendi ku tregu vjen te ju!