Pershkrimi Qmimi Vendi Data Shiquar
Seti i gitareve Seti i gitareve
Shitet seti i gitareve elekrike marke boteroreVjen me: - perforcues - standard - kabel
lezo mė shumė »»
€ 150 Prishtin 20.09.2006 1044
Keyboard Keyboard
Shitet keybordi me i ri i markes GEM! Vjen komplet me adapter dhe insruksionet
lezo mė shumė »»
€ 220 Prishtine 20.09.2006 1073
Violina Violina
Shitet violina (per fillestar)
lezo mė shumė »»
€ 90 Prishtine 20.09.2006 1102
Shitet piano Shitet piano
Shitet piano "August Forster", në gjendje shumë të mirë dhe ...
lezo mė shumė »»
€ 2000 Prishtinė 11.06.2010 751
© 2002 - 2021 Tregu.biz
Vendi ku tregu vjen te ju!