Truall 2.3 Ha në SHITJE në Bardhosh

Çmimi: Me marrëveshje

Shpërndaje:

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 2.3 Ha, me lokacion në Bardhosh.
Ky truall ka një potencial të jashtëzakonshëm për përdorim komercial ose industrial. Me një sipërfaqe të gjerë dhe lokacion të favorshëm, trualli ofron një mundësi të shkëlqyeshme për të zhvilluar aktivitete të ndryshme të biznesit. Lokacioni i saj është i qasshëm nga rrugët kryesore dhe infrastruktura e mirë zhvilluar në zonë e bën atë një destinacion tërheqës për kompanitë dhe bizneset që duan të krijojnë një prezencë të fuqishme në treg.
Ndodhet në një zonë të qetë dhe shumë të përshtatshme për ndërtim, për shkak të afërsisë më shërbimet e nevojshme.
Toka ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.

ID e shpalljes: 5375

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: info@pro-rks.com
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Prishtine #Truall

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tokë Të Tjera
Sipërfaqja m² 2.3ha