Shtepi ne shitje" Çagllavicë - Prishtinë. - ne lagjen Qendre

Çmimi: €1,450

Shpërndaje:

Shtepi ne shitje" Çagllavicë - Prishtinë.
- ne lagjen Qendresa

Shtëpitë janë në katër tipe:

TIPI - A = 238.7 m² shtëpi me garazhë dhe gjelbërim 158.9 m²

TIPI - A'= 259.0 m² shtëpi me garazhë dhe gjelbërim 180.4 m²

TIPI - B = 213.3 m² shtëpi dhe gjelbërim 148.9 m²

TIPI - C = 186.1 m² shtëpi dhe gjelbërim 190.0 m²

Cmimi -1450e 1/m2
Shtepit jan ne ndertim 043883343

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Dhoma 4
Sipërfaqja m² 186
Kate 2
Sistem të nxemjës Nxemje elektrike
Gjendja E Përdorur
Veçoritë Bodrum, Oxhak për zjarë/FirePlace, E mobiluar, Garazhd, Gjelbrim në obor, Interfon, Mirëmbajtje e ulët e jashtme, Ndërtesë e re, Zonat e jashtme të jetesës, Privatësi, E rinovuar, E siguruar