Trotinet elektrik

Çmimi: €600

Shpërndaje:

Trotinet elektrik 3 Shpejtsi (ECO D dhe SPORT)me Goma 10inch me bluetooth ndezje ndalje me telefon nisje me 2opcione mundesi opcioni per fikjenga 5 min deri ne 240min Bateri 15AH me Dritë para dhe mbrapa frenat si të veturës Max 35Kmh Distancë deri në 40Km mund te mbaj pesh deri 120KG asni defekt ne gjendje perfekte i perdorur 10-15 ditë

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes