Truall 52.20 Ari për SHITJE në Graçanicë

Çmimi: Me marrëveshje

Shpërndaje:

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 52.20 Ari, në Graçanicë afër Marigona Residence.
Trualli ka infrastrukturë të plotë, qasje në rrugë, ujësjellës, kanalizim si dhe lidhje me energji elektrike.
Toka është e përshtatshme për ndërtim të ulët pasi gjendet në një zonë të destinuar për banim individual.
Ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.
Çmimi është 6500€ për Ari.

ID e shpalljes: 5534

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: info@pro-rks.com
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Prishtine #Truall

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tokë Tokë komerciale
Sipërfaqja m² 52.20