Gjenerator te rinjë nga 1 Kw Deri 30 Kw Me Garancion

Çmimi: Me marrëveshje

Shpërndaje:

Gjenerator Te Rinj
Posedojm : 1 Kw 2KW 3KW 4KW 5KW 6KW 7KW 8KW
10KW 12KW 13KW 15KW 16KW 17KW 18KW 30KW
Te Gjith Ja Me Garancion
Dhe Transporti Falas
Tel +38345279209

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tipi Të tjera
Gjendja E Përdorur
Garancia Nuk ka garancion
Cilësia E Shkëlqyer