Truall 1.2 Ha për SHITJE në Fushë Kosovë

Çmimi: Me marrëveshje

Shpërndaje:

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 1.2 Ha me lokacion në Fushë Kosovë, në fshatin Harilaq. Trualli ka infrastrukturë të plotë, qasje në rrugë, kanalizim, ujësjellës si dhe lidhje me energji elektrike. Toka është e përshtatshme për ndërtime afariste pasi zona është industriale. Lokacioni që ka ofron mundësi shumë të mira për investim. Çmimi është 13,000€ për Ari. ID e shpalljes: 6382 Kompania për Patundshmëri Pro Real Estate 044/888-444 www.pro-rks.com e-mail: info@pro-rks.com Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor). Pro Real Estate, mos kërko më larg! #Prishtine #Truall

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tokë Të Tjera
Sipërfaqja m² 1.2ha