Truall 55 Ari për SHITJE në Çagllavicë

Çmimi: Me marrëveshje

Shpërndaje:

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 55 Ari me lokacion në Çagllavicë, në Magjistralen Prishtinë - Ferizaj.
Trualli ndodhet në rrugën kryesore, ngjitur me Burger King dhe Hotel Emerald.
Ka infrastrukturë të plotë qasje në rrugë, ujësjellës, kanalizim si dhe lidhje me energji elektrike.
Toka është e përshtatshme për ndërtime afariste, pasi që gjendet në një zonë afër dy qendrave të mëdha tregtare, hapësirave rekreative, etj. që e bëjnë këtë truall të jetë tejet i volitshëm për investim.


ID e shpalljes: 5364

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: info@pro-rks.com
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Prishtine #Truall

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tokë Tokë komerciale
Sipërfaqja m² 55