Lokal 220m² + 120m² me QIRA në Rrugën C

Çmimi: €1,900

Shpërndaje:

Lokali me sipërfaqe 220m² hapësirë dhe 120m² terasë ndodhet në Rrugën C, ndërtim i Tregtisë, me orientim nga lindja dhe perëndimi.
Është funksional dhe posedon një hapësirë të shfrytëzueshme, e cila mund të manovrohet në hapësira më të vogla.
Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike.
Lokali posedon hapësirë të mjaftueshme për parking.
Pozicionohet në një lokacion të përshtatshëm për afarizëm dhe për biznes, me qasje të shpejtë në rrugë kryesore.

ID e shpalljes: 105768

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: info@pro-rks.com
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Prishtine #Lokal

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Jap me qera
Gjendja E Përdorur
Sipërfaqja m² 220+120