Kilima Gorex

Çmimi: €120

Shpërndaje:

Shitet klima Gorex "9"
E perdorur shum e ruajtne.
Ftofje dhe ngrohje
Per ngrohje deri - 7 Grad.
Urgjent
Teli
044 354 311.

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tipi Klimë/Kondicioner
Gjendja E Përdorur
Garancia Nuk ka garancion
Cilësia E Shkëlqyer