MirëseviniTregu Me I Madh I Shqipëtarve Online!

Tregu është dyqani më i madh i online i gjitha trojeve shqipëtare ku nëpërmjetë internetit ka për qëllim të ofrojë një formë të thjeshtë, efektive dhe të sigurtë të shpalljeve.

Të dy palët, kompanitë dhe qytetarët, kanë mundësinë të blejnë, shesin dhe shkëmbejnë produktet dhe shërbimet në një mënyrë që nuk e kanë provuar më parë. Prioriteti i Tregut është që vazhdimisht të rris përvojën e përdoruesve për shpalljet online.

image description
image description
image description
image description
 • 0

  Partnerët e lumtur

 • 26

  Përdoruesit

 • 4621

  Shpalljet

 • 50

  Produkte

Pse jemi më të mirët?

 • Detajet janë shumë të rëndësishme në shfaqjen e një shpallje, dhe ne këtu në Tregu i kemi dhënë hapisrë të veqantë detajeve.

 • Siguri maksimale në shfaqjen e të dhënave të ndjeshme në webfaqen tonë, si dhe përgjetësi.

 • Pothuajse 24 orë në ditë do jemi pran jush në mënyrë që të ju ndihmojmë në cdo llojë problemi që keni me postimn e shpalljeve tuaja.

 • Aplikacioni do jetë i përshtatshëm për web si dhe për shfletuesit e mobile.Pra aplikacioni do jetë i dizajnuar për të gjithë klientët tanë.

 • Nëse doni që shpallja juaj të ketë më shumë shikime, dhe më shumë vizita atëherë ne do ju oforjmë pako sponzorizimi në rrjete sociale si dhe vendosjen e shpalljes tuaj në maje të faqes.

 • Pagesa me siguri të lartë, si dhe pagesa te kryera online me secilen bank që operon në Kosovë.