Prishtine - Tirane - Sharr Travel

Me marrëveshje

Shpërndaje:

Linja e rregullt Prishtinë - Tiranë - Durrës - Prishtinë

Nisjet organizohen çdo ditë (2 herë në ditë)

Nisja nga Prishtina në ora 06:30 dhe 17:00

Nisja nga Theranda në ora 07:15 dhe 18:00

Nisja nga Prizreni në ora 07:45 dhe 18:30

Kthimet organizohen çdo ditë

Kthimi nga Durrës në ora 09:00 dhe 18:00

Kthimi nga Tirana në ora 10:00 dhe 18:00

Për rezervime kontaktoni në:

038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:

Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,

Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,

Prizren, përballë stacionit të autobusëve,

Therandë, Rr. Rreshtani