Truall 75 Ari për SHITJE në Konjuh

Çmimi: Me marrëveshje

Shpërndaje:

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 75 Ari me lokacion në Konjuh, afër rrethit të Lipjanit.
Trualli ka infrastrukturë të plotë, qasje në rrugë, ujësjellës, kanalizim si dhe lidhje me energji elektrike.
Gjendet në një lokacion në afërsi me rrugë magjistrale e që ka pamje direkte nga rruga.
Ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.

ID e shpalljes: 5649

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: info@pro-rks.com
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Prishtine #Truall

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tokë Tokë komerciale
Sipërfaqja m² 75