Truall 3.5 Ari për SHITJE në Istog

Çmimi: Me marrëveshje

Shpërndaje:

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 3.5 Ari, me lokacion në Istog afër Banjës së Pejës.
Trualli ka infrastrukturë të plotë qasje në rrugë, ujësjellës, kanalizim lidhje me energji elektrike.
Toka është e përshtatshme të shfrytëzohet si zonë urbanistike.
Ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.


ID e shpalljes: 5335

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: info@pro-rks.com
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Prishtine #Truall

Detaje shtese

Lloji i shpalljes Shes
Tokë Tokë komerciale
Sipërfaqja m² 3.5